Mads Lykke Dahlgaard, 42 år og administrerende leder af Den Levende Organisation samt leder af Center for Trivsel & Velvære. Mads er Cand. Psych., arbejds- & organisationspsykolog og filosofisk rådgiver.

Mads har 20 års erfaring med projektledelse. Tidligt i forbindelse med musik og senere i forbindelse med udviklingen af terapeuter. Mads har ledet flere uddannelsesinstitutioner, har udgivet 4 bøger og forsket på Københavns Universitet. Mads er også et flittigt bestyrelsesmedlem og er med til at arrangere et hav af kurser og konferencer.

Derudover fungerer Mads som supervisor, rådgiver og psykologisk konsulent.

Først og fremmest er Mads familiemenneske. 

Mads Vang Christensen har 35 år erfaring med forretnings- og konceptudvikling, og har gennem de sidste 14 år uddannet ledere, coaches og psykoterapeuter, De sidste 10 år på eget Institut Essens Instituttet. 

Desuden har han udgivet 6 bøger, 1000 blogs og artikler.

Mads er i dag leder af Institut for Sundhed og Trivsel, som udbyder kurser og uddannelser.
Til daglig arbejder han som psykoterapeut for private og har både udviklings- og sparringsforløb for ledere og organisationer.
Desuden har han været leder og mødefacilitator for forskellige erhvervsnetværk. Han sidder i flere Advisory Boards og bestyrelser, bla. i Foreningen af Danske Psykoterapeuter, Frederiksberg Aftenskole Sans og Samling, Frederiksberg Fællesskaber og fungerer som censor på flere psykoterapeutiske institutter.